Trouwfotografie

Trouwfotografie

Jullie (buiten)bruiloft in beeld
Hoera!
Jullie bruiloft komt eraan! Wij helpen jullie graag met het vastleggen van jullie dag op een ontspannen en natuurlijke manier.
natuurlijk
“We hebben jullie werk gezien en vinden het mooi hoe jullie de natuur weergeven in jullie foto’s. Zouden jullie zoiets ook op onze bruiloft kunnen doen?”
Deze vraag krijgen we regelmatig van stellen. En laat dat nu precies de vraag zijn die we graag krijgen! We vinden het tof om samen met jullie te kijken hoe we de natuur kunnen betrekken bij het in beeld brengen van jullie dag. Vanuit onze kennis over het landschap adviseren we jullie graag over mooie gebieden in de buurt van jullie trouwlocatie.
Natuur-rijke foto’s betekent voor ons ook: het echtpaar, de mensen en de sfeer van de dag zo natuurlijk mogelijk in beeld brengen. Wat met een bruiloft vier je wat er is! We spelen graag in op wat we zien, zowel de geplande en de ongeplande momenten.

Willen  graag meer zien van onze stijl, kijk dan eens naar ons portfolio.
Mooie foto’s, met fantastische spontane opnames erbij, dat is natuurlijk extra leuk. Het spontane wat in de foto’s zit is echt een mooi extra.” –  Jan-Christiaan & Josien
"Ook op de dag zelf zijn jullie er, maar subtiel op de achtergrond en zien jullie precies de mooie momenten en weten die te pakken op beeld. We weten zeker dat ze dit bij iedereen zouden doen." - Maarten & Alieke
“Voorafgaand aan de shoot had Bart de omgeving al verkend. Dat gaf ons vertrouwen. Tijdens de shoot was er ruimte om te overleggen. Dat maakte het ontspannen.” – Koos
2 camera’s = dubbele aandacht
Voor het vastleggen van bruiloften zijn wij altijd met zijn tweeën beschikbaar. Dat heeft zo zijn voordelen. Zo kunnen we bijvoorbeeld de belangrijke momenten van twee kanten belichten. En daarnaast hebben wij ook allebei onze eigen blik en stijl. In overleg met ons kunnen jullie beslissen of jullie voorkeur hebben voor een bepaalde stijl voor een bepaald moment, en daar passen wij ons op aan.
Onze werkwijze
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, dan kun je contact met ons opnemen om te kijken of jullie trouwdatum beschikbaar is. We plannen daarna samen een voorgesprek in. In dit gesprek nemen we tijd voor een kennismaking en horen we graag meer over jullie bruiloft en wensen op fotogebied. We vinden het belangrijk dat jullie de ruimte krijgen om je vragen te stellen en wensen te uiten. Want we hebben geleerd dat hoe meer je als stel op je gemak bent bij de fotograaf, des te meer jullie ook kunnen genieten van de fotomomenten, én de resultaten. Het gaat immers om jullie dag!
Tot slot maken we samen een plan en zetten we de gemaakte afspraken op papier
 Op onze pagina met tarieven kun je alvast kijken welk pakket bij jullie aansluit.
Het contact voorafgaand aan de bruiloft heb ik ervaren als heel prettig, huiselijk en relaxt.” -Josien.
Dwaalzin Fotografie
Bart & Marieke Meijer-Bernard
dwaalzinnig@gmail.com
Back to Top