Over ons


Bart + Marieke = Dwaalzin Fotografie
Met twee grote rugtassen, een camera en een wens om met onze (beperkte) studentenbudgetten zoveel mogelijk Europese natuur te zien. Zo begon ongeveer 10 jaar geleden onze weg naar het fotograafschap.

Tijdens onze reizen kwamen we erachter hoe leuk het is om het gevoel van het staan op een bergtop, het meemaken van een weersverschijnsel en de ervaring van opgaan in het landschap te vangen op beeld.
De interesse in het vastleggen van het landschap verbreedde zich al snel naar een interesse voor fotografie in het algemeen, en al snel werd het maken van foto's onderdeel van ons dagelijkse leven.

Naarmate wij ons ontwikkelden, groeide ook het enthousiasme in onze omgeving voor onze foto's.
Sinds 2017 worden we met regelmaat gevraagd voor het vastleggen van bruiloften, vieringen  en portretfotografie. Dit leidde ertoe dat we in 2023  Dwaalzin Fotografie startten.

We ervaren het iedere keer weer als een eer wanneer we  worden toegelaten binnen de intieme sfeer van een trouwerij, een familie-moment, een viering of een andere gebeurtenis om vanuit onze blik het bijzondere van een situatie vast te leggen.

Samen met ons zoontje van 2 wonen wij met veel plezier in een woongemeenschap in het groene Arnhem.Back to Top